Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu dă de pământ cu Iohannis, după respingerea miniștrilor: 'Face un joc politic care nu are legătură nici cu mandatul său'

Senatul Romaniei
Calin Popescu Tariceanu

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu l-a acuzat miercuri, la Ploiești, pe președintele Klaus Iohanis că folosește referendumul pentru a se implica în campanie, deturnând discuția publică de la ceea ce ar trebui să fie de interes- oamenii pe care România îi va trimite în Parlamentul European, conform Mediafax.

Citește și: Vești de ULTIMĂ ORĂ despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu - Ce anunță medicii

"Această atitudine a președintelui nu face decât să confirme ce am spus în ultimele zile legat de referendum și anume că președintele și-a abandonat rolul de mediator între stat și cetățeni și s-a transformat într-un lider al Opoziției, iar referendumul nu e decât o diversiune prin care încearcă să fure startul campaniei pentru prezidențiale. În loc să discutăm despre ce Europă va fi, cu două viteze sau una care să reducă decalajele între țările mai noi și mai vechi. Deci în loc să discutăm asta, președintele face un joc politic care nu are legătură nici cu mandatul său", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, în Prahova.

"Văd prea mult și prea des tot felul de voci pesimiste care în loc să accepte și să se bucure de realizările Românei, vobesc numai în termeni negativi și mie nu îmi place acest lucru. În alte țări toți cetățenii vorbesc laudativi despre propria țară (...) Vocile parlamentarilor care aparțin PNL și parcă în ultimii ani și-au făcut un crez politic din a denigra România în PE, invective, acuze, tot felul de diversiuni care fac rău țării și cetățenilor", a mai declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Întrebat cum poate fi schimbată situația, liderul ALDE a completat: "Problema se poate rezolva dacă trimitem oameni de calitate, care să aibă experiență, care să și dea seama că se degradează decad în ochii celorlalți".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.