Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu, declarații la ieșirea de la DNA: 'Acest dosar pleacă de la o serie de premise false, eronate și aberante'. Ce a cerut procurorilor

Inquam Photos / Octav Ganea
tariceanu dna

Fostul premier al României, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat vineri, după ce a ieșit de la DNA, că este acuzat de obținerea „unor foloase indirect de mită”, precizând totodată că dosarul „pleacă de la o serie de premise false, eronate și aberante”. De asemenea, el a anunțat că cerut timp procurorilor pentru studierea probelor suplimentare depuse la dosar.

„Sunt acuzat de obținerea unor foloase indirect de mită, dar ceea ce vreau să precizez este că acest dosar pleacă de la o serie de premise false, eronate și aberante, și anume că, în perioada în care am condus Guvernul României, Guvernul a emis o serie de HG-uri care să favorizeze o anumită companie. Prim-ministrul nu dă așa din pixul lui HG-uri cum își imaginează unii, ele parcurg o întreagă procedură administrativă, sunt avizate din punct de vedere legal și de aici toată construcția care a fost făcută de procurori pe o bază, așa cum v-am spus, falsă. Am cerut timp necesar pentru studierea probele suplimentare pe care procurorii au spus că le-au depus la dosar și în continuare voi urma procedurile prevăzute în cadrul procesului”, a spus Tăriceanu, la ieșirea de la DNA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.