Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu DESFIINŢEAZĂ moţiunea de cenzură a PNL: 'Pentru noi este un non-subiect...' - VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
tariceanu

Şeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a avut un mesaj tranşant pentru liderul liberal Ludovic Orban, care a anunţat recent că partidul său va depune moţiune de cenzură împotriva Guvernului Tudose. Liderul ALDE susţine că nu a discutat subiectul în cadrul partidului pe motiv că nu este de interes. De cealaltă parte, l-a asigurat pe Orban că nu va găsi aliaţi între reprezentanţii ALDE.

"Eu, cel puţin, şi colegii mei, nu avem ce să discutăm pe acest subiect. Pentru noi este un non-subiect. PNL trebuie să-şi caute majoritatea în altă parte.", a declarat Călin Popescu Tăriceanu la Parlament.

Citeşte şi: Liberalii anunță că inițiază REVOCAREA lui Dragnea din fruntea Camerei Deputaților. Opoziţia face FRONT COMUN

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat vineri că obiectivul liberalilor este să depună cât mai curând moţiune de cenzură împotriva Guvernului.

"Am desemnat o echipă de redactare a textului moţiunii de cenzură. Voi prezenta în Biroul Executiv luni proiectul textului moţiunii de cenzură. De asemenea, în Biroul Executiv de luni vom stabili echipa de negociere care va fi mandatată să poarte negocieri cu toate grupurile parlamentare şi cu parlamentarii afiliaţi, mai mult sau mai puţin afiliaţi. Vom stabili o comisie de organizare a tuturor acţiunilor de protest pe care le vom face împotriva acestei harababuri fiscale, încă nedeclanşate pentru că nu a fost publicată Ordonanţa de Urgenţă. (...) Obiectivul nostru este să depunem săptămâna viitoare moţiunea de cenzură", a afirmat Orban, la Parlament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.