Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu, despre senatorul PSD care a înjurat o senatoare USR: 'Am dubii că să-i zici cameristă e jignire! Ce a pățit Șerban Nicolae e mai grav' / VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
calin popescu tariceanu Inquam Photos

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a afirmat joi că în Parlament trebuie "reprimate" orice derapaje de limbaj şi de la comportamentul civilizat din partea tuturor.

Întrebat dacă va discuta conducerea Senatului despre limbajul neadecvat folosit de senatorul Liviu Brăiloiu vizavi de o colegă de la USR, Tăriceanu a spus: "Nu am asistat la acest episod, dar nu am să vă ascund un lucru. În Senat şi în Parlament asistăm de ceva vreme la un comportament cum eu nu am mai văzut şi sunt în Parlament de destul de multă vreme, un comportament al celor din partea USR care denotă, aşa cum am şi spus, o doză de exhibiţionism şi intenţia de a se transforma neica nimeni în vedete prin atitudini de felul celor pe care le-am văzut. (...) Sunt de acord că trebuie reprimate orice derapaje de limbaj şi de la comportamentul civilizat în Parlament din partea tuturor".

Citește și: Udrea la shopping cu mama! Suma uriașă pe care a plătit-o pentru o haină

El a relatat că unul din colegii de la USR i-a atras atenţia că o colegă a fost jignită, cineva spunându-i acesteia 'cameristă'.

"Când lui Şerban Nicolae i se spune avocatul penalilor de către un membru de la USR şi nu e jignire, dar i se spune unei domnişoare de la USR cameristă şi e jignire am nişte dubii. E clar că cei de la USR nu au repere suficient consolidate în privinţa comportamentului din parlament şi nici nu judecă cu aceeaşi unitate de măsură. Dacă va fi o sesizare în acest sens, putem să tratăm toate lucrurile astea, dar întâi trebuie să tratăm problema esenţială. Comportament complet deplasat pe care nu l-am văzut în niciun Parlament democratic al celor de la USR. Nu ştiu nici de limbajul folosit de Brăiloiu. Sunt de acord că trebuie reprimate orice derapaje de limbaj.", a spus Tăriceanu.

Citește și: Atenție! Guvernul a modificat o lege extrem de importantă – cum se va proceda de acum

Senatoarea USR, Florina Presadă, susţine că joi, în timpul şedinţei de plen, după ce le-a oferit senatorilor social-democraţi câte un exemplar din volumul "Ferma animalelor" de Orwell, a fost înjurată de Liviu Brăiloiu, care i-a spus ”sugi p..a”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.