Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AUDIO. Tariceanu ii recita poezii lui Iohannis

tariceanu

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu ii recita poezii lui Klaus Iohannis. Dupa ce intr-o conferinta de presa candidatul ACL a cantat imnul de stat, a venit randul lui Tariceanu ca intr-o declaratie de presa sa ii dedice o serie de versuri lui Klaus Iohannis.

"Cat voi fi eu prim-ministru va pot garanta ca nu se vor mari astfel de taxe. Sigur ca domnul Iohannis vrea sa induca teme si frici. Mi-am amintit cateva cuvinte foarte simpatice:

Rău era cu "der, die, das"
Da-i mai rău cu "davai ceas"
De la Nistru pân' la Don
Davai ceas, davai palton
Davai ceas, davai moşie
Haraşo tovărăşie.
Sigur probabil domnul Iohannis nu stie ale cui sunt, sunt ale marelui Constantin Tanase. El ne tot arata ceasul bunicului, ca el merge asa ca ceasul, dar o sa ne intrebe cu multa dezinvoltura cand o sa decida sa modifice taxele: 'Daca m-ati ales la ce va asteptati? la taxe ca in Germania,nu?'" , a spus Tariceanu inganandu-l pe Iohannis. Mai jos puteti asculta declaratia, fragmentul redat mai sus se afla pe la minutul 4.00.
Tariceanu a explicat pe tot parcursul declaratiei de presa ca nu intentioneaza sa modifice nici cota unica, nici alte taxe, precizand ca nici premierul Victor Ponta nu doreste acest lucru.

"Subliniez ca in conditia in care voi fi premier, aceasta taxa nu se va modifica. Cota unica a fost prima masura a Guvernului pe care l-am condus. Am dus lupte grele cu FMI ca acesta sa accepte.

Am ajuns la un compromis si cu PSD sa pastram cota unica si in programul USL. Ponta a declarat si public ca nu va modifica sub nicio forma cota unica. Nu am nici cea mai mica intentie pentru ca am si paternitatea acestei masuri care a scos la suprafata evaziunea fiscala, a dat posibilitatea firmelor sa acumuleze profituri mai mari pe care sa le poata reinvesti.

Am dubi ca Ponta ar vrea sa modifice aceasta taxa, cand a adoptat si alte masuri de natura liberala cum ar fi reducerea CAS. Vreau sa precizez ca e numai o inventie ca vreau sa maresc taxele pe cladiri", a conchis Tariceanu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.