Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu îl îndeamnă pe Ludovic Orban să impună izolarea la domiciliu pentru populaţie

stiripesurse.ro
Calin Popescu Tariceanu

Călin Popescu Tăriceanu îl îndeamnă pe Ludovic Orban să impună izolarea la domiciliu pentru populaţie. Liderul ALDE este convins că aceasta ar fi cea mai bună măsură pentru combaterea noului coronavirus, potrivit Mediafax.

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu consideră că măsura izolării la domiciliu trebuie impusă de către Guvern.

„Sper că ieşirea dlui Orban din izolarea de la Vila Lac 1 va produce şi luarea măsurii pe care toată lumea o recomandă, cea a izolării la domiciliu! Izolarea la domiciliu este o măsură extremă, este adevărat, dar nu s-a inventat alta mai eficientă pentru oprirea răspândirii virusului”, a scris Tăriceanu pe Facebook.

Citește și: Profilul morţilor de COVID-19 din Italia: Nicio victimă sub 30 de ani, doar trei morţi fără alte boli, vârsta medie este 80 de ani

„Dacă tot nu au luat-o încă (și asta ne-a adus cu siguranță alte mii de îmbolnăviri), poate au mintea românului de pe urmă și atunci când o vor lua, pentru că nu e vorba de dacă, ci de când o vor lua, o vor cupla cu măsuri care să asigure înghețarea și amânarea ratelor bancare și a leasingurilor, precum și un mecanism viabil pentru plata celor care sunt în șomaj technic. Ordonanțele pe care guvernul le-a dat și care sunt un pas bun, dar mic, trebuie operaționalizate rapid prin măsuri de aplicare clare și simple și care să fie comunicate fiecărui angajator sau angajat care are nevoie de ajutor. Izolarea la domiciliu va fi dificilă, de aceea noi toți trebuie să ne gândim la soluții ca ea să nu devină și traumatizantă!”, a adăugat liderul ALDE.

Premierul Ludovic Orban a rezultat negativ la coronavirus, astfel că a ieșit din izolare și și-a reluat activitatea la Palatul Victoria.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.