Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu îl laudă pe Tudorel Toader, după criticile lansate de Dragnea şi Dăncilă: 'Niciun ministru în ultiimii 10 ani nu a avut curajul'

Inquam Photos / Octav Ganea
tudorel toader tariceanu

Călin Popescu Tăriceanu, preşedinte ALDE, îl laudă pe Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, după criticile formulate de Dragnea şi Dăncilă. Tăriceanu afirmă că era dreptul PSD să-i retragă sprijinul politic, însă Toader a fost un ministru curajos.

"Nu e nevoie neaprat să comentez. Eu pot să vă spun care e părerea mea. Este dreptul celor de la PSD să decidă cine sunt miniștrii care îi reprezintă în Cabinet. Ministerul Justiției era un portofoliu al PSD. În ceea ce-l privește pe Tudorel Toader, eu cred că a avut un rol important n demersul Coaliție pentru reformarea justiției, pentru a încerca să revenim la normalitate, să asigurăm independența justiției, pentru a rupe aceste legături oculte între servicii și Parchet. Toader a făcut multe lucruri. Niciun ministru în ultimii 10 ani nu a avut curajul să-i clinteassca un fir de par Codruței Kovesi. Sau cum a fost mai recent cererea de revocare a stimabilului domn Augustin Lazăr. Au fost gesturi justificate și curajoase. Sigur, i se reproșează anumite lucruri. Nu îmi rămâne decât să spun că partea nostimă e că anumite televiziuni au început să se lamenteze că viitorul ministru va fi Nicolicea", a declarat Tăriceanu la Antena 3.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că îl respectă pe Tudorel Toader şi l-a sprijinit, dar "s-a acumulat foarte multă nemulţumire la adresa acestuia pentru că se tot întârzia avizarea la Ministerul Justiţiei". De asemenea, Dăncilă a declarat,la sfârşitul şedinţei Comitetului Executiv al PSD că Tudorel Toader a greşit atunci "când a spus că va face foarte multe lucruri şi nu le-a finalizat".

CITEȘTE ȘI: Tot ce trebuie să ştii despre sucul de roşii: Cum ajută sănătatea şi care sunt riscurile .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.