Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Tariceanu isi pregateste revenirea in PNL'

tariceanu

Multi au fost surprinsi de declaratia co-presedintelui PNL Alina Gorghiu, care duminica spunea ca cel mai potrivit presedinte pentru PNL a fost Calin Popescu Tariceanu.

Aceasta declaratie este completata de o serie de pozitionari ale lui Tariceanu in antiteza cu coalitia de guvernare, cum ar fi votul impotriva Codului Fiscal sau opiniile legate de refugiati.

In acest context, fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu sustine ca Tariceanu isi pregateste intoarcerea in PNL si mai precizeaza ca nici PSD 'nu mai vrea sa auda de ALDE'.

"M-a mirat și pe mine declarația Alinei Gorghiu că Tăriceanu a fost cel mai bun președinte al PNL.

Oricum ai lua-o, n-ai cum să tragi concluzia asta. Poți să spui că Antonescu a fost cel mai bun președinte al PNL, întrucât a reușit să păcălească PSD și să aducă PNL la un maximum istoric de parlamentari și șefi de județe. Poți să zici că Stoica a fost un președinte (din umbră) bun al PNL, deoarece a salvat partidul de la dispariție în 2000. Chiar și Stolojan a avut înțelepciunea și curajul să meargă alături de PD în 2004, în așa fel încât PNL să aibă pentru prima oară un șef al executivului după 1989. Dar Tăriceanu? Ce a făcut pentru PNL?

Înclin să cred că Tăriceanu își pregătește revenirea în PNL și se dau mesaje pregătitoare de ambele părți. PSD-ul lui Dragnea nu mai vrea să audă de ALDE, așa că Tăriceanu a rămas ”cam orfan” de tătic. E normal să caute drumul spre casă cu coada între picioare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.