Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu: Nu cred că anunțăm pe 20 august decizia ALDE despre guvernare / VIDEO

ceas

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat intr-un interviu acordat Mediafax ca cel mai probabil decizia de a ramane la guvernare sau de a intra in opozitie nu se va lua pe 20 august.

„Nu cred că anunțăm pe 20 august pentru că în primul rând trebuie să fac o consultare cu colegii mei în forurile statutare, deci vom convoca cred că în primele zile ale lui septembrie delegația permanentă să hotărâm, Eu nu vreau să aibă doamna prim ministru impresia că stă cu spatele la zid, nu e asta ideea, eu încerc să ofer, să întind o mână și să spun „cam așa trebuie” și le spun și colegilor din PSD „treziți-vă că suntem în ceasul al doisprezecelea, hai să facem ceva”. Interesul nu este să… e foarte simplu să spui <>, dar eu încerc înainte de asta să le explic cum ar trebui să facem și sunt mulți de la PSD care înțeleg și ei și văd aceste realități și cred că vor trebui să ia o decizie care să fie în acest sens”, a declarat Tariceanu.

ALDE a atras atenția că PSD are termen până pe 20 august să vină în coaliție cu un plan pentru „o reformă a instituţiilor statului, un nou program de guvernare, precum şi o echipă guvernamentală restructurată care să aibă ca principal atu competenţa".

Citește și: EXCLUSIV Sondaj comandat de ambasade, prezentat de Viorica Dăncilă în CEX PSD: clasamentul candidaților la prezidențiale .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.