Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu, aniversare anti-PNL

tariceanu

Nimic nu-l împiedică pe Călin Popescu Tăriceanu sa aniverseze 140 de ani de liberalism român cu un partid născut de un an de zile.

Pentru cine nu știa ca PNL s-a 'desfiintat legal' in 2014 si ca acum functioneaza un 'partid popular' ce doar poarta numele PNL, Partidul Liberal Reformator organizează sambata, la Timișoara, o conferinta in acest sens.

Cei interesati vor afla implicit ca PLR este 'formaţiune explicit liberală' care isi propune nu doar "conservarea, promovarea şi dezvoltarea tradiţiilor liberalismului românesc", dar si "participarea în cadrul Internaţionalei Liberale şi a ALDE la actualizarea valorilor liberale pe plan internaţional în secolul al XXI-lea".

Dovada va sta presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu.

Iar pentru vizionari o promisiune: "Conferinţa de la Timişoara este un nou prilej pentru o reflecţie comună a tuturor liberalilor autentici despre rolul pe care singurul partid liberal al României, PLR, va trebui să și-l asume în politica românească".

Programul:

- 14.30, sediul PLR Timiș: Conferință de presă la care vor lua parte domnii Călin Popescu-Tăriceanu și Petru Ehegartner

- 17.00, Centrul Regional de Afaceri din Timisoara: Conferința regională dedicată aniversării a 140 de ani de liberalism în România, a 25 de ani de la reînființarea liberalismului în județul Timiș şi a unui an de la manifestul grupului de iniţiativă pentru păstrarea identităţii liberale.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.