Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu reacționează după ce DNA i-ar fi propus lui Ponta să fie martor protejat împotriva sa

ponta tariceanu

Fostul premier Victor Ponta susţine că nu l-a "demascat" pe preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, prin declaraţiile făcute procurorilor anticorupţie în dosarul în care acesta este acuzat de mărturie mincinoasă.

El a precizat marţi, într-o postare pe Facebook, că l-a evitat pe omul de afaceri Remus Truică "din motive de protecţie", la "sugestia unei persoane apropiate din SRI". Ponta a răspuns, astfel, la informaţiile apărute în presă, în dosarul lui Tăriceanu, cu privire la declaraţiile pe care le-ar fi dat în calitate de martor.

Citește și: SCENE ȘOCANTE A filmat transmis LIVE, pe internet, VIOLUL prietenei ei minore

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, la Antena 3, că știa demult de faptul că DNA i-a propus lui Ponta să fie martor protejat împotriva sa chiar de la fostul premier.

”Nu sunt surprins de declarația lui Ponta. Mi-a spus că a fost la DNA Brașov pentru a depune mărturie. Mi-a spus de atunci ce a anunțat azi. E un element surprinzător să încerci să transformi în martor protejat un fost premier împotriva unui alt fost premier. Sunt măsuri securiste ce se întâmplă în România.

Citește și: Americanii au reținut o rusoaică sub acuzația că e…SPION: Cu ce se ocupa, da fapt, femeia / VIDEO HOT

Au fost presiuni pe toți cei care au fost martori ca să facă acuzații împotriva mea. S-a încercat punerea de presiune pe diferiți martori, doar, doar, vor găsi ceva. A fost fabricat acest dosar de mărturie mincinoasă și favorizare a infractorilor. Dacă era așa, DNA m-ar fi pus inculpat în dosarul principal, cu retrocedările despre care se vorbește.

Cei care cred că e vorba despre o luptă împotriva corupției sunt naivi, e o luptă de putere în care sunt implicate mai multe instituții, tocmai cele care ar trebui să lupte împotriva corupției dau dovadă de abuz de putere.

Citește și: IMAGINI din camera în care Kim Kardashian a fost jefuită: Ce au arătat anchetatorii

România devine o campioană nedorită la CEDO.”, a spus Călin Popescu Tăriceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.