Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tariceanu ridiculizat de un apropiat al presedintelui

calin_popescu_tariceanu_70412400
REPLICA a venit imediat din partea fostului consilier prezidential, Sebastian Lazaroiu, care pune la indoiala cultura generala de care da dovada seful Senatului Romaniei. Potrivit lui Tariceanu, SRI si SPP sunt obligate sa asigure protectia informativa a sotiei presedintelui si a tuturor rudelor sale de gradul 1 si au obligatia sa informeze organele abilitate ale statului in cazul in care constata activitati cu caracter ilegal. "Daca Tariceanu ar sti ca "frate" este ruda de gradul II...probabil l-am suspecta de prea multa cultura generala. Totusi n-avem asa multe suspiciuni in ce il priveste.", a comentat Sebastian Lazaroiu pe contul personal de Facebook. Si se pare ca are dreptate - Potrivit noului Cod Civil:

gradul de rudenie se stabileşte astfel:

a) în linie dreaptă, după numărul naşterilor: astfel, copiii şi părinţii sunt rude de gradul întâi, nepoţii şi bunicii sunt rude de gradul al doilea;

b) în linie colaterală, după numărul naşterilor, urcând de la una dintre rude până la ascendentul comun şi coborând de la acesta până la cealaltă rudă; astfel, fraţii sunt rude de gradul al doilea, unchiul sau mătuşa şi nepotul, de gradul al treilea, verii primari, de gradul al patrulea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.