Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu salută decizia CCR referitoare la interceptări: 'Statul de drept nu înseamnă frăţia dintre procurori şi servicii'

Călin Popescu Tăriceanu salută decizia Curţii Constituţionale prin care interceptările realizate de servicii, pe mandate de siguranţă naţională, nu mai pot fi folosite ca mijloace de probă în instanţă.

"PSD are o inhibiţie, să nu cumva să se spună din nou că afecterază statul de drept. Noi nu avem această inhibiţie. Statul de drept înseamnă domnia legii, nu frăţia dintre procurori şi servicii. Mai apar şi stele pe cer. Vreau să salut decizia CCR de azi referitore al interceptările pe mandate de siguranţă naţională. O normalitate care funcţionează în toate ţările civilizate", a declarat Tăriceanu la Antena 3.

Curtea Constituțională a decis, marți, că înregistrările făcute de organele de stat cu atribuții în domeniul securității naționale, precum SRI, sunt neconstituționale în măsura în care restrâng exercițiul unor drepturi sau libertăți fundamentale ale omului desfășurate în mod legal. Detalii AICI!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.