Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu tună şi fulgeră împotriva protocoalelor şi a 'statului paralel': 'Trebuie să existe un moment zero'

tariceanu

Călin Popescu Tăriceanu a susţinut un discurs fulminant în şedinţa Consiliului Naţional al PSD, condamnând protocoalele din justiţie şi "statul paralel", pledând pentru stoparea abuzurilor, printr-un "moment zero".

"S-a ajuns ca un număr redus de persoane, ca Maior, Colea, Kovesi, Livia Stanciu, să stabilească de la cine poate fi președinte, cine poate fi ministru, până la cine poate fi numit director general într-un minister. Lucrurile au luat-o complet razna în 2010 şi lucrurile nu s-au schimbat nici după schimbarea locatarului de la Cotroceni.

Judecătorii primeau într-un plic informații confidențiale, nu probe, despre acuzați, informații la care acuzații sau avocații lor nu aveau acces. Acuzații erau condamnați în baza informațiilor secrete, nu a probelor. Aceasta este esența protocoalelor. De ce au făcut judecătorii acest lucru? Probabil că au crezut că făcând așa sunt patrioți. Nu știu dacă e ceva patriotic în a încălca legea și Constituția. Erau șantajați cu dosare. Așa înțelegem opoziția aproape turbată a statului paralel la schimbarea legilor justiției, la înființarea secției speciale de investigare a magistraților.

Ce e de făcut? Închidem ochii și ne prefacem că aceste acuzutii nu există? Se va schimba ceva dacă ne prefacem că aceste abuzuri nu există? (...) Trebuie să existe un moment zero, trebuie să tagem linie și să o luăm de la capăt. România trebuie vindecată de nedreptăți și abuzuri, trebuie să înceapă să se uite mai mult înainte și mai puțin înapoi", a afirmat Tăriceanu.

CITEȘTE ȘI: Persoanele care au ACEASTĂ grupă de sânge sunt mai predispuse la cancer și boli de inimă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.