Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tarifele pentru permisele de şedere şi a documentelor de călătorie pentru străini pot fi plătite în peste 6.500 de puncte noi

news.ro
punct de plată, selfpay

Peste 6.500 puncte noi de plată a tarifelor pentru permisele de şedere şi a documentelor de călătorie pentru străini sunt puse la dispoziţia cetăţenilor de CEC Bank în asociere cu SelfPay, potrivit unui comunicat remis joi AGERPRES.

Astfel, tarifele ce reprezintă contravaloarea permiselor de şedere şi a documentelor de călătorie pentru străini se pot plăti din luna ianuarie prin intermediul celor peste 5.500 de Staţii de Plată SelfPay, precum şi prin cele peste 1.000 de unităţi CEC Bank.

"Plata acestor tarife este posibilă în baza parteneriatului dintre SelfPay şi CEC Bank pentru furnizarea către Compania Naţională 'Imprimeria Naţională' de servicii de încasare a contravalorii paşapoartelor, permiselor de şedere temporară şi a documentelor de călătorie pentru cetăţenii străini", se menţionează în comunicat.

Totodată, plata contravalorii permiselor de şedere şi a documentelor de călătorie pentru străini se poate realiza în cea mai mare reţea naţională de Staţii de Plată self-service. "Această facilitate permite efectuarea de plăţi în deplină siguranţă pentru cetăţeni, permiţându-le să evite aglomeraţia şi contactul cu alte persoane. Tot ce trebuie să facă o persoană care doreşte să achite taxe şi tarife este să meargă la cea mai apropiată Staţie de Plata SelfPay, să-şi introducă datele necesare, plata fiind imediat înregistrată", se mai spune în comunicat.

Citește și: O altă platformă de social media blochează accesul lui Donald Trump din motive de 'siguranță publică'

Potrivit sursei citate, facilitatea este disponibilă în toate cele 1.010 unităţi CEC Bank şi la cele peste 5.500 de Staţii de Plată SelfPay, amplasate în peste 1.000 de localităţi din ţară. Staţiile de Plată SelfPay pot fi găsite în reţele de retail modern precum Profi, Carrefour, Kaufland, Mega Image, în centre comerciale, benzinării sau în magazine de proximitate, în intervale orare de până la 24/7.

SelfPay deţine cea mai mare reţea de Staţii de Plată de tip self-service din România. În prezent, reţeaua SelfPay numără mai mult de 5.500 de Staţii de Plată, cu peste 170 de servicii disponibile. Staţiile de Plată SelfPay pot fi găsite în marile reţele de retail (Mega Image, Profi, Kaufland, Carrefour), centre comerciale, pieţe, benzinării şi magazine de proximitate şi sunt disponibile în fiecare zi, în intervalul orar în care magazinele sunt deschise.

Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent cea mai extinsă reţea naţională, cu peste 1.000 de sucursale şi unităţi teritoriale şi active de peste 36 miliarde lei, la sfârşitul primului semestru din 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.