Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Târnovanu este convins 100% că nu a fost penalty: Nu mi-a venit să cred când am văzut decizia

gsp.ro
stefan tarnovanu

Echipa FCSB a pierdut joi seara la Londra, scor 1-3, primul meci din grupele Conference League, cu echipa engleză West Ham United, iar la finalul partidei, portarul celor de la FCSB, Ștefan Târnovanu, protagonist în faza în urma căreia West Ham a egalat din penalty, a considerat că „centralul” Benoît Bastien nu a luat decizia corectă de a dicta lovitură de la 11 metri în favoarea ”ciocănarilor”.

„A fost un meci bun, primele 70 de minute senzaționale! Apoi a venit penalty-ul, îmi mențin părerea că nu a fost. Rămân cu un sentiment neplăcut. Poate dacă nu s-ar fi acordat penalty am fi rezistat până la final și am fi scos măcar un egal.

Am vrut să prind mingea, el a intrat cu cotul în mine, apoi s-a lovit cu fața de umărul meu. Cred că de asta a și ieșit (n.r. - Cornet nu a putut continua meciul și a fost înlocuit). Îmi mențin părerea, sunt 100% convins că nu a fost penalty.

Nu mi-a venit să cred, m-a lovit foarte tare, am rămas și fără aer. Apoi m-am uitat și am văzut că a dat penalty. Nu mi-a venit să cred pe moment, dar asta este, trebuie să învăț din asta”, le-a spus Târnovanu reporterilor români de la London Stadium.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.