Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tată şi fiică, bănuiţi că au furat o bijuterie de aproximativ 20.000 de euro dintr-un magazin

ciocanel judecator

Poliţiştii bucureşteni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au pus marţi în executare două mandate de aducere, emise pe numele a doi bănuiţi, tată şi fiică, într-un dosar privind săvârşirea unei infracţiuni de furt calificat, după ce aceştia au sustras o bijuterie în valoare de aproximativ 20.000 de euro, informează DGPMB, într-un comunicat transmis Agerpres.

Potrivit sursei citate, la data de 28 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 2 au fost sesizaţi de reprezentanţii unui magazin de bijuterii, situat într-un complex comercial din sectorul 1, cu privire la faptul că pe 26 septembrie persoane necunoscute, profitând de neatenţia angajaţilor, au sustras dintr-o vitrină un lănţişor de aur încrustat cu diamante şi smaralde. În urma investigaţiilor au fost identificaţi şi depistaţi doi bănuiţi, tată şi fiică, în vârstă de 42, respectiv 15 ani, în sarcina cărora a fost reţinută săvârşirea faptei reclamate, aceştia fiind conduşi pentru audieri la sediul subunităţii. Din verificările efectuate a rezultat faptul că minora ar fi sustras bunul, în timp ce bărbatul supraveghea zona pentru a nu fi surprinşi de angajaţii magazinului.

Prejudiciul creat prin săvârşirea faptei a fost recuperat şi restituit persoanei în drept. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu bărbatul în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor, totodată fiind efectuate demersuri pentru a se stabili discernământul minorei în raport cu fapta comisă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.