Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO | Tată şi fiu, prinşi sub un tractor care s-a răsturnat în pădure în timp ce transportau lemne. Victimele au fost duse la spital

zcj.ro
popmieri smurd

Tată şi fiu, prinşi sub un tractor care s-a răsturnat în pădure în timp ce transportau lemne. Victimele au fost duse la spital

Pompierii din judeţul Neamţ au intervenit, vineri, pentru a scoate două persoane – tată şi fiu - prinse sub un tractor care s-a răsturnat într-o pădure, în timp ce transporta lemne, informează news.ro.

Pompierii din Neamţ au fost sesizaţi, vineri, despre producerea unui eveniment în urma căruia două persoane au rămas prinse sub un tractor într-o pădure din comuna Ion Creangă.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Roman cu o autospecială de stingere, un autocamion cu container multirisc, o autospecială pentru descarcerare grea şi două ambulanţe SMURD (TIM şi EPA).

“Un tractor cu remorcă ce transporta lemne s-a răsturnat în pădure, într-o zonă greu accesibilă, la o distanţă de aproximativ 1,5 km de calea de acces rutieră. Ajunşi la locul indicat, pompierii au constatat că un bărbat era prins sub o roată a tractorului iar alt bărbat era prins între tractor şi remorcă”, au precizat reprezentanţii ISU Neamţ.

Sursa citată a precizat că pompierii au acţionat pentru scoaterea celor două persoane care ulterior au fost preluate de echipajele SMURD pentru îngrijiri medicale.

Cei doi bărbaţi – tată şi fiu, în vârstă de 17 şi 51 de ani - au fost transportaţi la CPU Roman pentru investigaţii de specialitate.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.