Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tată și fiu trimiși în judecată pentru tentativă de omor: l-au atacat pe un bărbat cu o toporișcă și o țeavă metalică

jurnal.md
topor

Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a doi inculpaţi, dintre care unul minor, pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor calificat şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, informează Agerpres.

Într-un comunicat remis AGERPRES, luni, de Biroul de presă al unităţii de parchet se arată că, pe 26 decembrie 2020, între inculpatul minor şi o altă persoană a avut loc o discuţie în contradictoriu în cadrul căreia cei doi şi-au adresat reciproc cuvinte jignitoare şi ameninţări cu acte de violenţă, împrejurare în care persoana vătămată a intervenit ferm între aceştia, reuşind să aplaneze starea conflictuală.

Deranjat de situaţia în care a fost pus, inculpatul minor a povestit tatălui său cele întâmplate, iar pe 30 decembrie 2020, cei doi au urmărit victima până a ajuns în incinta unei spălătorii auto unde cei doi agresori, înarmaţi cu o toporişcă şi o ţeavă metalică, i-au aplicat acesteia mai multe lovituri în zona capului şi la nivelul corpului.

Persoana vătămată a reuşit la un moment dat să fugă, dar s-a dezechilibrat şi s-a prăbuşit la sol, unde inculpaţii au continuat să o lovească de câteva ori cu obiectele cu care erau înarmaţi.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

În cele din urmă, persoana vătămată a reuşit să se refugieze în incinta unui service auto situat în curtea acelei spălătorii.

Leziunile provocate persoanei vătămate au necesitat pentru vindecare un număr de 12 - 14 zile de îngrijiri medicale.

Potrivit procurorilor, ''incidentul a fost de scurtă durată, însă foarte intens, creând panică şi temere persoanelor ce se aflau în zonă, niciuna dintre acestea neavând curajul să intervină pentru a aplana conflictul''.

Cauza a fost instrumentată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava împreună cu poliţişti de la Serviciul Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Suceava.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.