Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tatăl a 9 copii, arestat pentru că și-a bătut crunt familia - Soția și cei 9 copii ai cuplului au ajuns la un centru de protecție

Un vasluian e acuzat că își bătea crunt copiii, cel mai mic având doar un an. Soția, în vârstă de 31 de ani, și cei 9 copii ai cuplului au ajuns la un centru unde primesc ajutor, iar bărbatul a fost reținut, potrivit Mediafax.

Polițiștii din Bârlad au fost sesizați, prin 112, că un bărbat în vârstă de 41 de ani din comuna Pochidia își bate soția și fiica de 15 ani.

Poliţiştii au stabilit că, beat fiind, bărbatul și-a bătut fiica, lovind-o în mod repetat cu o curea, și ulterior și soția, când a încercat să îl oprească.

Mai mult, polițiștii au constatat că în 25 iunie bărbatul ar fi bătut și alți 3 copii ai săi, cu vârste cuprinse între 1 și 7 ani. Trei dintre persoanele vătămate au avut nevoie de 2-3 zile de îngrijiri medicale, iar o a patra 1-2 zile de îngrijiri medicale.

Soția, în vârstă de 31 de ani, precum și cei 9 copii minori, cu vârste cuprinse între 1 și 15 ani, au ajuns într-un centru al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui, iar față de bărbat a fost emis un ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile.

Polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 ore, iar joi a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.