Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tatăl fetei UCISE cu bestialitate la Craiova, SFIDAT de polițiști: Să vă gândiți cu plângerea, fetele astea se întorc în două zile

enational.ro
politia romana

Un dialog incredibil dintre tatăl Alexandrei, fata de 15 ani, despre care se crede că a fost ucisă și arsă în Caracal și polițiștii din oraș, a fost relatat de Alexandru Cumpănașu, unchiul tinerei. Oamenii legii i-au spus tatălui fetei că e bun de plată dacă aceasta "s-a încurcat cu vreunul".

"Șeful Poliției din Caracal s-a adresat în felul acesta tatălui Alexandrei. Dacă după ce s-a realizat o parte din percheziții, a spus că <>. asta îi spunea", a declarat unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, care este președinte al Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, pentru MEDIAFAX.

Citește și: CLEPSIDRA MORȚII Ce s-a întâmplat în cele 19 ore scurse între apelul la 112 și MOARTEA fetei ucise la Caracal

Cumpănașu relatează că vărul său a rămas blocat în fața acestor cuvinte.

Mai mult, un alt angajat al Poliției i-a cerut tatălui fetei să se gândească de două ori dacă vrea să depună sesizare pentru dispariție.

"Un alt angajat i-a pus când s-a dus să depună plângere: "să să te gândești bine că fetele astea se întorc după o zi-două acasă", el fiind un tată disperat", a mai spus Cumpănașu..

Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgență 112, anunțând că este sechestrată. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicații Speciale nu a reușit o locație exactă, ci o arie de căutare, polițiștii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

O altă eroare ar fi legată de faptul că polițiștii din Caracal știau locația în care se afla Gheorghe Dincă încă de noaptea, dar nu au organizat un flagrant, așa cum le permitea legea, ci au preferat să aștepte autorizație de percheziție pentru dimineața, ceea ce a dus la o întârziere de 3 ore.

Ca urmare a intervenției defectuoase, chestorul Ioan Buda, șeful Poliției Române, a fost demis, iar premierul Viorica Dăncilă a anunțat că a mai cerut demiterea prefectului și a șefului Inspectoratului Județean de Poliție Olt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.