Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tatăl minorei agresată de presupusul pedofil gazat povestește cum s-a întâmplat totul: 'Le mulţumesc jandarmilor'

Cazul bărbatului din Vatra Dornei, decedat după ce fost gazat de jandarmi, în urmă cu două zile, a creat multă stupoare. Acesta refuzase să se legitimeze, după ce jandarmii fuseseră sesizaţi că acesta atinsese, în numeroase rânduri, o fetiţă ce se juca în zonă. Tatăl minorei a explicat cum s-a ajuns la o asemenea situaţie!, potrivit rtv.ro

Un mod tragic de a muri, cu siguranţă, însă multă lume priveşte situaţia şi din perspectiva părintelui pus în faţa unui asemenea fapt, în care fetiţa vine şi îţi spune că un "nene" o priveşte insistent şi o atinge, scrie spynews.ro. Tatăl copilei a povestit, pentru Adevărul, cum a decurs întreaga scenă, şi cum s-a ajuns ca bărbatul să fie gazat de oamenii legii.

Citește și: Detalii despre soția lui Călin Popescu Tăriceanu! Cât încasează aceasta,dar și ce cadouri i-a facut soțul

Citeşte şi Bărbatul căruia jandarmii i-au pulverizat în faţă spray lacrimogen a murit. Pedofil cunoscut, acesta încercase să agreseze o fetiţă

"Noi (n.r. - părinţii) stăteam la masă, la terasă. Stăteam la o teresa care se afla la 20 de metri de scenă. A venit copilul plângând, fetiţa, şi mi-a spus că este o persoană care se uită la ea, o atinge. A avut un comportament deplasat. M-am ridicat de la masă, am luat fetiţa. Între terasă şi scenă era un echipaj al Jandarmeriei. M-am dus la jandarmi şi le-am spus cele întâmplate. Am plecat cu domnii de la Jandarmerie pentru a identifica persoana. Fetiţa mi-a arătat persoana. Domnii l-au rugat să se legitimeze şi să-i urmeze, la care individul a luat-o la fugă. Dacă eşti nevinovat, nu fugi. Atunci jandarmii au fugit după individ. Au reuşit să-l ajungă din urmă. I-au spus să se potolească, să stea pe loc. Nu a vrut să colaboreze. După care jandarmii au încercat să-l imobilizeze. Nu pot decât să le mulţumesc jandarmilor. Nu trebuie să aşteptăm să se întâmple ceva grav cu copiii noştri ca să acţionăm", a spus tatăl.

Citește și: Traian Băsescu, declarație bombă: Iohannis i-a păcălit pe români

Chiar dacă avea 50 de ani, suspectul era destul de masiv şi greu de stăpânit. Devenise irascibil şi agresiv, aşa că jandarmii au folosit tot ce aveau la îndemână pentru a-l potoli. Femeia jandarm aflată în misiune i-a dat cu spray lacrimogen în nas, într-o canitate letală. Parchetul Militar Iaşi anchetează modul în care au acţionat jandarmii de la Vatra Dornei pentru a-l imobiliza pe suspectul de pedofilie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.