Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tatăl portarului Aaron Ramsdale (Arsenal) critică deciziile antrenorului Arteta

https://en.wikipedia.org/
arsenal londra logo

Tatăl portarului Aaron Ramsdale a spus că antrenorul lui Arsenal Londra, Mikel Arteta, nu a dat niciodată de înţeles că fiul său va pierde postul de titular între buturi, şi menţionează că a constatat surprins că acesta, dintr-o dată, nu mai joacă, scrie EFE.

Arteta a decis în vară să-l aducă pe portarul David Raya şi s-a grăbit să-l înlocuiască pe Ramsdale, care în ciuda faptului că a fost titular în ultimele sezoane, a fost retrogradat ca rezervă, fără a mai fi folosit în meciurile din Premier League, potrivit Agerpres.

"Nu am avut idee că Aaron va fi brusc trecut ca rezervă. Nimeni nu a ştiut asta, nici măcar Aaron. Am constatat doar că el nu mai apărea pe teren ca titular", a spus Nick Ramsdale.

"Aaron a început să fie folosit doar la meciurile din cupe, în alte partide el este rezervă. Şi-a pierdut zâmbetul, deşi noi i-am spus că trebuie să se obişnuiască şi cu asta. Nu a fost informat de intenţiile antrenorului, s-a trezit dat la o parte. Familia îl încurajează, dar e greu să-l vezi acum", a spus tatăl portarului.

Arsenal Londra este pe locul 3 după 12 etape din Premier League, cu 27 de puncte, la un punct în urma liderului şi campioanei en titre, Manchester City.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.