Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tatăl Simonei Halep, anunţ ÎNGRIJORĂTOR după victoria fiicei sale la Australian Open

ziuadeconstanta.ro
stere halep

Tatăl Simonei Halep, Stere, a oferit o primă reacţie după ce fiica lui tocmai s-a calificat pentru prima dată în carieră în semifinalele de la Australian Open. Deşi bucuria este la cote maxime în familia Halep şi o consideră pe Simona drept favorită, Stere Halep a făcut şi un anunţ îngrijorător.

Citeşte şi: Doliu în UDMR: Un fost consilier prezidenţial, prima reacţie după decesul senatorului Verestoy Attila

Într-o intervenţie telefonică la ProSport Live, Stere Halep a dezvăluit că Simona are, în continuare, probleme cu glezna accidentată în timpul meciului cu Aiava, dar consideră că nimeni şi nimic nu va sta între fiica lui şi visul câştigării primului Grand Slam.

"Am trăit meciul la intensitate maximă. A fost un început mai greu, cum i se întâmplă de obicei Simonei, dar, apoi, a fost incredibil. Asta e valoarea Simonei, nu mai putem contesta ceva. S-a obişnuit cu durerea, dar subconştientul lucrează la gleznă, tot o mai macină ceva. Indiferent cât ar uita, subconştientul nu o lasă. Mi-a spus că e fericită, eu i-am spus că a jucat foarte bine. Ştie ce are de făcut, dar contează şi confirmările din jurul ei. Eu spun că Simona se va impune la acest turneu, dar am o mică îndoială din cauza accidentării, pentru că nu e la parametrii normali. Nu s-a recuperat în totalitate după meciul cu Davis, dar ea se recuperează prin somn. Dacă doarme bine azi, totul va fi bine", a declarat Stere Halep, la ProSport Live.

Încrezător în forţele Simonei, tatăl liderului mondial susţine că Halep trebuie văzută ca favorită în faţa lui Angelique Kerber şi ştie care e tactica potrivită pentru calificarea în finală.

Citeşte şi: INCIDENTE la ceremoniile de la Iaşi: Consilierul lui Iohannis, HUIDUIT în Piaţa Unirii / VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.