Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tatăl unui tânăr ucis de drogatul teribilist: 'Au murit foarte mulți tineri din cauza nenorociților aceștia cu bani care le oferă copiilor totul'

Captură video
vlad pascu masina accident  sofer drogat 2 Mai

Tatăl unui tânăr ucis de drogatul teribilist: 'Au murit foarte mulți tineri din cauza nenorociților aceștia cu bani care le oferă copiilor totul'

Tatăl unui tânăr ucis în tragicul eveniment de la 2 Mai cere dreptate pentru fiul său. El remarcă faptul că mulți tineri de bani gata scapă fac astfel de accidente și „nu s-a făcut nimic.”

„Sunt distrus în momentul de față. Mâine trebuie să îmi duc copilul la groapă. Vreau să se facă dreptate. Politicienii sunt corupți. Poliția Română este coruptă. Au murit foarte mulți tineri și nu s-a făcut nimic. Sper că de data asta, din moartea băiatului meu și a prietenei lui de facultate să se facă ceva. Trebuie să audă cine trebuie să audă. Copiii înapoi nu ni mai aduce nimeni”, a spus Valentin Olariu la Antena 3 - CNN, tatăl lui Sebi Olariu, băiatul de 21 de ani, care a murit după ce un șofer drogat a dat peste el și Roberta, în stațiunea 2 Mai.

„Mașina pe care i-am cumpărat-o la 18 ani, nu avea revizia făcută la motor și i-am zis Sebi nu pot să te las. Și mi-a zis că se duce la gară să își ia bilet. Mai am o fetiță de 17 ani, care este devastată. Doarme cu poza fratelui ei în brațe. Când râde, când plânge. Nu știu ce se va întâmpla de mâine încolo. Nu cred că voi mai vedea fericire pe fața familiei noastre”, a spus Valentin Olariu.

Valentin Olariu a povestit cum s-a dus să cumpere un loc de veci pentru băiatul său mort. „Azi am fost la cimitir să îi iau groapă băiatului meu. În loc să îi iau apartament, i-am luat groapă. Pentru ce atâta durere, pentru ce? Au murit foarte mulți tineri din cauza nenorociților aceștia cu bani care le oferă copiilor totul și ne omoară nouă copiii nevinovați.

Dacă polițiștii îl opreau (nr. pe șofer) și îl testau cu acel aparat de droguri, sigur, acum, Sebi trăia”, a spus tatăl băiatului, în lacrimi.

Șoferul de 19 ani, drogat, care a intrat cu mașina într-un grup de tineri, sâmbătă dimineața, omorând doi dintre ei în localitatea 2 Mai, a fost arestat preventiv. El se află în arest și plânge fără întrerupere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.