Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Taxa pe lăcomie' produce primele efecte: Telekom anunță CREȘTEREA tarifelor. Oamenii vor primi înștiințare

telekom

Telekom Romania majorează preţurile abonamentelor din portofoliul fix şi mobil, pentru clienţii rezidenţiali şi de business, începând cu 15 aprilie 2019, ca urmare a creșterii costurilor asociate furnizării serviciilor de comunicații, anunță compania.

Citește și: SURSE - Negocieri ÎNCINSE între Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu: presiune în interiorul PSD

Prețul pentru fiecare serviciu fix - voce fixă, internet, TV - și pentru fiecare abonament mobil, pentru clienții rezidențiali, va fi majorat cu 0,42 euro, TVA inclus, (0,35 euro, fără TVA), adică aproximativ 2 lei. Compania precizează că majorarea nu se aplică opțiunilor de televiziune, ratelor la telefoane sau chiriilor de echipamente fixe.

Clienții business vor primi o notificare scrisă în care sunt anunțați, de asemenea, de schimbări aferente contractelor.

Creșterea tarifelor este urmarea creșterii costurilor asociate furnizării serviciilor de comunicații. La sfârșitul anului 2018, Telekom Romania a atins pragul comercial de 200.000 de clienți pentru portofoliul Freedom și a investit 200.000 de euro în susținerea a 10 companii românești care au schimbat regulile în industriile în care activează.

OUG 114/2018 introduce un nivel minim privind vânzarea licențelor 3G, 4G și 5G și o taxă de 3% din cifra de afaceri a operatorilor telecom. La sfârșitul lunii februarie Miroslav Majoros, CEO Telekom anunța că grupul ar putea să nu participe la licitaţia de frecvenţe radio pentru tehnologia 5G pe care statul român o va organiza în această toamnă dacă cerinţele impuse în caietul de sarcini vor fi foarte nefavorabile, în condiţiile în care piaţa de comunicaţii a devenit şi mai dură după noile taxe introduse de guvern la finele anului trecut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.