Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Taximetrist din Harghita, bătut și amenințat cu un cuțit de către un client

Noizz.ro
Taxi UBER Clerver Taxify

Un bărbat de 40 de ani din Miercurea Ciuc, județul Harghita, a fost lăsat în libertate după ce a bătut un taximetrist și l-a amenințat cu un cuțit, cerându-i banii pe care îi are în mașină.

Potrivit Poliției Harghita, polițiștii au primit o sesizare de la un localnic din Miercurea Ciuc că, în timp ce se afla de serviciul de taximetrie în apropierea Staţiei CFR din localitate, 4 persoane i-au cerut să facă o cursă externă, până în comuna Sântimbru,conform Mediafax.

Ajunși la destinaţie, cei 4 au încercat să îl păcălească pe taximetrist şi să evite plata cursei, invocând diverse motive.

În cele din urmă, în taxi, pe bancheta din spate, a mai rămas o singură persoană care, potrivit taximetristului, l-a lovit în cap de două ori și o dată în zona coastelor, după care i-a pus un cuțit la gât spunându-i să-i dea banii pe care îi are asupra sa.

Cei doi au coborât din mașină, moment în care agresorul s-a împiedicat și a căzut, iar taximetristul a urcat la volan şi a plecat spre Miercurea Ciuc.

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc a dispus continuarea cercetărilor cu agresorul în stare de libertate, pentru tentativă la tâlhărie calificată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.