Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Taylor Swift, pentru a treia săptămână consecutivă în fruntea topului Billboard al abumelor

Taylor Swift

Taylor Swift a rămas în fruntea topului american Billboard al primelor 200 de albume pentru a treia săptămână consecutivă, relatează luni Reuters. 

Citeşte şi: DEZVĂLUIRI - 'Fabrica de generali' din MAI, blocată de la Cotroceni (presă)

Albumul "Reputation" al cântăreţei a vândut încă 147.000 de unităţi în săptămâna care s-a încheiat la 30 noiembrie, potrivit datelor furnizate de Nielsen Music. 

Pe locul al doilea în această săptămână se află grupul a capella Pentatonix, cu albumul "A Pentatonix Christmas", în timp ce ultimul album al cântăreţului britanic Sam Smith, "The Thrill of it All", s-a menţinut pe locul al treilea. 

Singurul new entry în primele zece poziţii ale topului Billboard 200 este în această săptămână un album care reprezintă o colaborare între rapperii Jadakiss şi Fabolous, "Friday on Elm Street", care a intrat în top direct pe poziţia a zecea. 

Topul Billboard 200 ţine evidenţa vânzărilor directe de albume, a vânzărilor de cântece (zece cântece sunt egale cu un album) şi a activităţii de streaming (1.500 de ascultări în streaming echivalează cu un album). 

În topul digital pentru single-uri, care măsoară vânzările online de cântece, hitul "Perfect" al lui Ed Sheeran a urcat pe locul întâi de pe locul al treilea, cu aproape 60.000 de unităţi vândute. 

Cântăreţul a lansat o nouă versiune a hitului "Perfect" la 1 decembrie, în care cântă în duet cu Beyonce. Luni cântecul se afla în fruntea topului iTunes şi avusese aproape 22 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Citeşte şi: Scandal de PROPORŢII după percheziţii la fostul președinte al Georgiei. Mihail Saakașvili ameninţa că se aruncă de pe bloc - LIVE .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.