Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Team Bobe a învins Team Kuti, scor 110-103, în All Star Game la Baschet mascului, la BT Arena din Cluj-Napoca

www.euroleague.net
baschet - fener și real madrid

All Star Game la baschet masculin din 2019 a fost câştigat, vineri, la BT Arena din Cluj-Napoca, de Albi (Team Bobe) în disputa cu Negri (Team Kuti), scor 110-103 (67-49). Cele două echipe au purtat echipamente albe şi negre, în semn de respect pentru aniversarea de 100 de ani ai clubului Universitatea Cluj, în prezenţa a mii de iubitori ai baschetului, potrivit news.ro.

Citește și: Viorica Dăncilă aruncă bomba! Dă semnalul pentru candidatura lui Liviu Dragnea la prezidențiale

Meciul vedetelor din baschetul românesc a început la ora 19.19, ca un tribut adus istoriei de 100 ai clubului Universitatea Cluj. De asemenea, echipele nu s-au mai numit Nord şi Sud, ca de obicei, ci Albi (Team Bobe) şi Negri (Team Kuti), cu referire la culorile echipamentului, dar mai ales la culorile lui ”U”: alb şi negru.

Citește și: Mutarea anului în fotbal! Gigi Becali vrea să-i ia ‘averea’ lui Hagi

Evenimentul a inclus şi concursuri cu premii, de aruncări de la trei puncte, de slam-dunk, precum şi un concert Voltaj, iar fanii s-au putut bucura de o zonă special creată pentru ei cu diverse activităţi celor similare din NBA.

Cei mai buni jucători din Liga Naţională, care au fost decişi prin voturile fanilor, dar şi ale antrenorilor, specialiştilor din FRB şi mass-media au fost aplaudaţi la scenă deschisă de mii de iubitori ai baschetului, care au invadat BT Arena din Cluj-Napoca.

Citește și: Tăriceanu aruncă bomba! Liderul ALDE face dezvăluiri uluitoare

La final, s-a impus Team Bobe, cum a fost numită selecţionata al cărui căpitan a fost ales Bobe Nicolescu (CSM Oradea), în faţa Team Kuti, căpitanul acesteia fiind Nandor Kuti (U Banca Transilvania Cluj). Antrenorii decişi tot prin vot au fost Cristian Achim şi Mihai Silvăşan, pentru Team Bobe, respectiv Dan Fleşeriu şi Tudor Costescu, pentru Team Kuti.

All Star Game 2019 a încheiat trei zile de baschet de înaltă clasă la Cluj-Napoca, unde în 17-18 aprilie a avut loc şi Final Four al Cupei României, trofeul fiind cucerit de CSU Sibiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.