Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teapa pe care PSD o da PNL: 'Este in ADN-ul PSD-ului sa bage pumnul in gura opozitiei'

alina gorghiu

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a declarat miercuri inainte de sedinta Biroului Politic National al PNL ca cei de la PSD organizeaza un cotra-protest vineri, inainte de motiunea de cenzura. PSD si PNL au primit autorizatie insa PNL a primit un spatiu restrans in zona hotelului Mariott. In schimb PSD va putea face manifestatia chiar in fata Camerei Deputatilor, in Parcul Izvor.

"De cateva zile am anuntat ca vom face un lant uman in jurul parlamentului pentru a protesta pasnic pentru respectarea unor drepturi si libertati ale cetatenilor romani. Astazi sunt in masura sa va spun ca se adeveresc amenintarile lui Ponta si ale ilustrului necunoscut Cazanciuc, amenintari care asa cum ati vazut spuneu ca vor face de asa natura cei de la PSD incat sa strice o manifestatie pasnica pe care cei de la PNL dorresc sa o organizeze.

Este evident in ADN-ul PSD-ului sa bage pumnul in gura opozitiei, societatii civile. Este in ADN-ul politic al PSD-ului sa reprime orice forma de manifestare si orice drept la adunare constitutional", a spus Alina Gorghiu.

Co-presedintele PNL a facut un apel catre PSD si fortele de ordine sa inteleaga ca demersul lor este unul pasnic.

"O sa fac un apel catre cei de la PSD si de la fortelel de ordine sa inteleaga ca demersul PNL este unul pasnic, nu ne dorim niciun fel de concurenta cu PSD-ul, nici nu o sa stie sa va spuna de ce organizeaza acest contra-protest si nu au alt motiv decat acela de a crea situatii neplacute.

Autorizatia exista. Desi noi am depus solicitarea inca de vineri, iar PSD abia la doua zile distanta, noi am primit un perimetru nu foatre confortabil, nu foarte atragator, PSD-ul a primit, gratie prieteniei lui Victor Ponta cu Sorin Oprescu toata zona de intrare in Parlament, Parcul Izvor", a spus Alina Gorghiu.

PNL estimeaza ca vor avea 5000 de persoane prezente la protest.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.