Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teatrul I. L. Caragiale București reia tururile ghidate din 8 februarie

Teatrul Naţional "I.L. Caragiale" din Bucureşti anunţă reluarea tururilor ghidate începând din 8 februarie, urmând să poată fi vizitate noile săli, atelierele şi culisele, informează Agerpres.

"Teatrul Naţional 'I.L. Caragiale' anunţă reluarea, începând cu data de luni, 8 februarie 2021, a Tururilor ghidate ale teatrului, cu câte 3 tururi zilnice, 7 zile din 7!", potrivit unei informări postate pe site.

Numărul de participanţi la un tur este limitat la şase persoane, pentru a se respecta prevederile în vigoare impuse de pandemia de COVID-19. Durata unei vizite va fi de 45 de minute.

Lunea tururile se desfăşoară începând cu orele 12,00, 14,00 şi 16,00, iar de marţi până duminică acestea vor avea loc de la orele 14,00, 16,00 şi 18,00.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

Locul de întâlnire va fi foaierul Sălii Mari, participanţii fiind aşteptaţi cu un sfert de oră înainte de ora aleasă pentru vizitarea teatrului. Biletele, cu preţuri de 10 lei, pot fi achiziţionate de la Agenţia de bilete a teatrului sau online, pe platforma MyStage.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.