Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tecău și Rojer, calificați în sferturile probei de dublu la Washington

www.agerpres.ro
Horia Tecău Rojer

Perechea alcătuită din românul Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer s-a calificat, marți, în sferturile de finală ale probei de dublu, în turneul ATP de la Washington, dotat cu premii totale de 1.750.080 dolari, după 6-3, 7-6 (2) cu cuplul Grigor Dimitrov (Bulgaria)/Lucas Pouille (Franța).

Cuplul româno-olandez, victorios într-o oră și 19 minute, a reușit 6 ași, dar a comis nu mai puțin de 10 duble greșeli, în timp ce adversarii au avut 4 ași și 8 duble greșeli. Tecău și Rojer, campioni la Washington în 2014, și-au asigurat un cec de 13.490 dolari și 90 de puncte ATP.

Tecău și Rojer vor juca în sferturile de finală contra favoriților numărul doi, Lukasz Kubot/Marcelo Melo. Perechea polonezo-braziliană a câștigat ambele dueluri de până acum cu Tecău și Rojer, în 20156, în sferturi la Viena, cu 7-6 (4), 6-4, și anul acesta, în optimi la Miami, cu 6-4, 3-6, 11-9, conform Agerpres. Cuplul româno-olandez avea, înaintea meciului cu Dimitrov și Pouille, trei înfrângeri în ultimele patru partide.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.