Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tecău și Rojer s-au oprit în sferturile probei de dublu la Cincinnati

www.agerpres.ro
Horia Tecău Rojer

Perechea alcătuită din Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer a fost eliminată, vineri, de Jamie Murray (Marea Britanie)/Bruno Soares (Brazilia), în două seturi, 6-7 (6), 4-6, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului Masters 1.000 ATP de la Cincinnati (Ohio), dotat cu premii totale de 4.973.120 dolari.

Tecău și Rojer au avut un moment fast în primul set, când au condus cu 5-3, dar au pierdut în final dramatic primul set, la tie break, și s-au înclinat și în cel de-al doilea. Murray și Soares, favoriții numărul trei, s-au impus după o oră și 38 de minute și acum conduc cu 2-1 în duelurile directe. Tecău și partenerul său au învins anul trecut, chiar la Cincinnati, în sferturi, cu 4-6, 6-2, 11-9, iar Murray și Bruno Soares au învins anul acesta în sferturi la Indian Wells, cu 7-6 (5), 6-4, conform Agerpres.

Tecău și Rojer au rămas cu un cec de 37.250 dolari și 180 de puncte ATP. Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au jucat anul trecut finala la Cincinnati, iar în 2012 Tecău a cucerit titlul, alături de suedezul Robert Lindstedt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.