Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tehnicianul echipei FC Voluntari, Mihai Teja: N-am jucat un meci extraordinar / Săndoi: Am făcut greşeli individuale copilăreşti

Fanatik
Mihai Teja, FCSB, antrenor.

Tehnicianul echipei FC Voluntari, Mihai Teja, a declarat după meciul cu Chindia Târgovişte, scor 2-0, că jucătorii săi nu au avut o prestaţie extraordinară, dar important este rezultatul şi să fie atenţi în continuare, anunță news.ro.

“Mă bucur că jucătorii au încredere în ei, că câştigăm. Erau puncte vitale pentru noi. Mai avem de muncă, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Trebuie să nu mai faceem greşeli. N-am jucat un meci extraordinar. Se adună oboseala, nu este uşor, dar importante sunt punctele. Mă bucur că am câştigat şi putem să construim mai mult. Trecem repede peste această victorie, urmează alt meci şi trebuie să fim atenţi”, a spus Teja pentru posturile care transmit Liga I.

Citește și: Fiica fostului președinte vinde măști! Ce prețuri au și cum merge afacerea Elenei Băsescu

De cealaltă parte, Emil Săndoi a declarat că echipa sa a făcut greşeli individuale copilăreşti. “Am avut câteva oportunităţi de a marca. Am făcut nipte greşeli individuale copilăreşti. De exemplu la primul gol Gheorghe - nu pot să-l felicit, nu face din echipa noastră – a avut o execuţie foarte frumoasă în condiţiile în care eram vreo patru jucători în zona respectivă. La golul doi, o greşeală de poziţionare. Am suferit la organizare pe faza defensivă. Dacă mă gândesc la numărul de ocazii, poate chiar un plus pentru noi”, a afirmat Săndoi..

Formaţia FC Voluntari a învins, miercuri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a şaptea a play-out-ului Ligii I, primul pentru oaspeţi cu Emil Săndoi pe banca tehnică.

Golurile au fost marcate de Ion Gheorghe ’43 şi Simonovski ’69.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.