Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tehnicianul echipei Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, a răspuns criticilor făcute de Robin van Persie la adresa lui

Sky Sports
Ole Gunnar Solskjaer

Tehnicianul echipei Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, și fostul jucător al formației de pe Old Trafford, Robin van Persie, au avut un schimb de replici la distanță, anunță MEDIAFAX.

Fostul atacant olandez a inițiat conflictul verbal, după ce a criticat atitudinea antrenorului norvegian, de la finalul meciului pierdut de United, scor 0-2, în fața celor de la Arsenal.

Citește și: SONDAJ CURS - Sprijin fragil al populației pentru alegerile anticipate

"Mi-ar plăcea să îl văd mai rău în unele momente, să fie nervos. L-am văzut zâmbind după un astfel de meci, acela nu era un moment în care trebuia să zâmbească", a spus van Persie, potrivit The Guardian.

De cealaltă parte a venit și replica lui Ole Gunnar Solskjaer, care nu a fost deloc încântat de ceea ce a declar fostul jucător de 36 de ani: "Nu îl cunosc pe Robin și Robin nu mă cunoaște pe mine.

Probabil nu are dreptul să îmi critice stilul meu de a fi antrenor și nici nu mă voi schimba. Este clar. El mi-a luat tricoul cu numărul 20 (n.red. - atât Solskjaer, cât și van Persie au jucat la United cu numărul 20 pe spate) și probabil acesta este singurul lucru pe care a putut să îl ia de la mine, pentru că eu nu sunt în evul mediu (n.red. - referindu-se că nu are de ce să se poarte agresiv).

Vezi si: Stelian Tănase, profeţie sumbră despre Rareş Bogdan: 'Nu-l văd cu ochi buni. Eu cred că el va termina exclus din PNL' .

Manchester United a început anul cu un eșec. În primul meci al anului 2020, a pierdut, în deplasare, cu Arsenal, scor 0-2. În clasamentul din Premier League, ocupă locul cinci cu 31 de puncte, adunate în 21 de etape, la o distanță de 27 de puncte de primul loc ocupat de Liverpool.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.