Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teixeira va lipsi în următorul meci de campionat împotriva Viitorului

www.gsp.ro
Teixeira Astra

Filipe Teixeira (38 de ani) va lipsi în următorul meci de campionat împotriva Viitorului. Accidentarea suferită la Sfântu Gheorghe nu este foarte gravă, dar portughezul are nevoie de câteva zile de recuperare, scrie Mediafax.

Problemele lui Teixeira au venit pe fondul condiţiilor meteo. Înainte de Sespsi – FCSB a nins considerabil şi, chiar dacă organizatorii au acoperit gazonul cu o prelată până înaintea debutului de meci, terenul a nu a fost protejat în totalitate. Teixeira a fost schimbat în minutul 30. Din informaţiile Digi Sport, portughezul s-a ales cu o întindere musculară, astfel că accidentarea nu îl va ţine foarte mult în afara terenului. Cel mai probabil va fi apt pentru jocul de peste două etape, de la Botoşani.

Citește și: Răzvan Marin și Gojko Cimirot sunt curtați intens de AS Roma

Dezamăgit de jocul slab al echipei sale, învinsă cu 4-2, Gigi Becali a dat vina şi pe gazon. A declarat că dacă era înştiinţat de modul în care se prezintă suprafaţa de joc, ar fi interzis introducerea anumitor jucători. ”Păi dacă ştiam că e gheaţa asta, îl mai băgam pe Man? Păi, ce? Risc milioane? Eu nu îl dau decât pe 30 de milioane. Dar bani nu pot să fac dacă nu câştig campionatul şi nu joc în Liga Campionilor. Poate mă salvează echipa naţională şi se califică şi Contra îl ia pe Man şi aşa mă salvez”, spunea Becali pentru Digi Sport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.