Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Telefoanele Primăriei Sectorului 1, închise. Dan Podaru: Este o acțiune iresponsabilă

clotilde armand

Serviciul de telefonie al Primăriei Sectorului 1 a fost suspendat pentru că nu a fost plătit. Fostul consilier local susține că acest lucru este o acțiune iresponsabilă, iar cetățenii nu mai pot contacta telefonic Primăria și pot exista situații urgente.

Într-un mesaj audio automat, Primăria Sectorului 1 le transmite cetățenilor care încearcă să o contacteze că serviciul a fost suspendat din cauza Consiliului Local, care “a tăiat fondurile pentru funcționarea instituției”.

Dan Podaru, fost consilier local al sectorului 1, spune că argumentul administrației nu este unul valid și o acuză pe Clotilde Armand că le cauzează probleme cetățenilor, doar pentru a-și face campanie.

“Închiderea telefoanelor la nivelul primăriei este o acțiune iresponsabilă. Cetățenii sectorului 1 nu mai pot contacta telefonic primăria și pot exista situații urgente. Clotilde Armand a închis telefoanele la nivelul primăriei, precum și locurile de joacă, în scop electoral, dorind să dea vina pe consiliul local.

„Este încă o minciună marca Clotilde Armand”

Consiliul local, în momentul în care a votat bugetul, a aprobat și o sumă de milioane de lei, bani ce pot fi utilizați pentru funcționarea primăriei, ceea ce înseamnă plata salariilor, care nu pot fi atinse, și plata utilităților. În consecință, primarul incompetent Clotilde Armand agresează, într-o manieră nedemocratică, populația sectorului 1, luându-le locuitorilor dreptul de a comunica într-o manieră corectă și simplă cu primăria.

Este o rușine! Clotilde Armand trebuie să-și dea demisia!”, a declarat Dan Podaru, candidat pentru funcția de primar al sectorului 1, pentru romanialibera.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.