Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Telefonul Verde s-a înroșit din prima zi - Mii de oameni au sunat pentru a se informa despre coronavirus / Cum arată ultimul bilanț în România

informare coronavirus bilant

Mii de oameni au înroșit Telefonul Verde pentru a se informa despre coronavirus. Lansată ieri, 3611 de români au sunat la linia TELVERDE pusă la dispoziție de autorități pentru a se informa despre virusul ucigaș din China. Potrivit ultimului bilanț, în România o persoană a fost diagnosticată cu coronavirus, 182 de persoane sunt în carantină, iar 8231 de persoane sunt monitorizate la domiciliu.

La nivelul Institutului Național de Sănătate Publică din subordinea Ministerului Sănătății a fost pusă în funcțiune, joi, linia TelVerde destinată cetățenilor care doresc informații legate de prevenirea infectării cu coronavirus.

LISTA integrală a miniștrilor lui Florin Cîțu: surpriza de la Palatul Victoria/ OFICIAL

Conform Grupului de Comunicare strategică, cetățenii care doresc informații despre situațiile legate de Covid-19 pot apela numărul 0800800358.

„Rugăm cetățenii să apeleze numărul unic de urgență 112 doar pentru situații de urgență, iar pentru solicitarea de informații să apeleze linia TELVERDE. Programul de funcționare al liniei verde este zilnic, între orele 08.00 și 23.00, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică. La această linie telefonică pot fi solicitate informații despre modul în care se manifestă virusul, modalități de prevenire a îmbolnăvirii și alte detalii legate de conduita preventivă”, arată sursa citată.

Linia TelVerde este strict pentru informarea cetățenilor și nu este un număr de urgență, subliniază autoritățile.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.