Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TELENOVELĂ fără SFÂRȘIT - Cătălin Ivan nu cedează în războiul cu PSD: Ce DOCUMENT a prezentat

Catalin Ivan - stirileprotv.ro

Cătălin Ivan a prezentat noi dovezi prin care ține să demonstreze că încă este membru PSD. Europarlamentarul a prezentat o chitanţă din care reiese că a plătit cotizaţia de membru al filialei Iaşi pentru anul trecut.

"Stiu ca o putem tine asa la nesfarsit, dar astazi mai prezint o dovada a calitatii mele de membru cu drepturi depline pe tot parcursul anului 2016. Cum am platit cotozatia de membru daca eram exclus din 2015?”, a scris Cătălin Ivan pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Ce ştie Nicuşor Dan despre 'spargerea' de la AEP. ATAC la un vicepreşedinte al instituţiei

Reacția europarlamentarului vine după ce săptămâna trecută, Dragnea a susţin că Ivan nu are cum să fie exclus din partid deoarece el nu mai este membru. "Le-am explicat colegilor mei un lucru foarte important: nu poate fi exclus din partid cineva care nu mai e membru. Domnul Catalin Ivan nu mai e membru al partidului demult. A fost exclus de Organizatia sectorului 1 de ceva vreme. Deci, nu e cazul”, a spus Liviu Dragnea.

Presedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a avut același discurs. "Dânsul nu mai este membru de un an de zile, de când a fost la Sectorul 1 și a fost exclus. Cei de la Sectorul 1 au venit astăzi și au spus că el a fost exclus din partid de la Sectorul 1 și nu s-a mai înscris nicăieri. Nici măcar nu s-a mai pus în discuție excluderea lui, constatându-se că nu mai este membru”, a afirmat Bădălău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.