Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Telenovelă în Gorj: Un brancardier s-a dat polițist și și-a șantajat fosta iubită să îi dea cadourile înapoi

Politia nu treceti

Un brancardier de la spital din Târgu Jiu a împrumutat o uniformă de polițist și și-a șantajat, în repetate rânduri, fosta iubită, cerându-i înapoi cadourile primite în timpul relației. Polițiștii gorjeni anunță joi că au reținut miercuri, pentru 24 de ore, un bărbat de 37 de ani din Târgu Jiu, bănuit de uzurparea de calități oficiale, șantaj, hărțuire și amenințare, scrie Mediafax.

Bărbatul a mers miercuri la locuința fostei iubite, având asupra sa un toc și un pistol, iar pe cap avea o șapcă inscripționată cu însemnele Poliției, fără să aparțină oamenilor legii.

Totodată, pe 30 aprilie a.c., bărbatul a mers la casa femeii, purtând uniforma, fără ca acesta să aibă calitatea de funcționar.

De asemenea, începând cu luna august 2022, acesta ar fi șantajat-o pe femeie, solicitându-i să îi restituie cadourile primite pe durata relației, precum și 30.000 de lei, ar fi urmărit-o atât la locuința de domiciliu, cât și la locul de muncă și ar fi amenințat-o cu acte de violență, creându-i o stare de temere, informează IPJ Gorj.

Pistolul de tip airsoft, nesupus autorizării, a fost confiscat.

Surse din anchetă au declarat pentru MEDIAFAX că bărbatul este brancardieri la un spital și a împrumutat o geacă de polițist.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.