Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Temele fierbinți din CExN al PSD

Conducerea lărgită a PSD va discuta, vineri, într-un CExN convocat de Liviu Dragnea în afara Bucureștiului, despre probleme arzătoare din partid și de la guvernare.

Social-democratii se intalnesc la Negreşti-Oaş (judetul Satu Mare) pentru:

1. Proiectul de Cod de Conduită pentru membrii PSD, un fel de regulament de integritate. Acesta urmeaza sa faca parte din Statutul PSD si va fi aplicat fara exceptie. El prevede atat reguli pentru membrii PSD cu probleme in justitie cat si lucruri referitoare la comportamentul in partid si in afara lui.

2. Rezultatele cercetarii la nivel national realizata de PSD cu prilejul alegerilor pentru sefia partidului. Ce-a facut bine si ce-a gresit Guvernul, ce vor cetatenii de la un primar sunt cateva dintre raspunsurile care vor fi puse pe masa.

3. Liviu Dragnea va propune echipa de 8 secretari regionali, posturi nou-infiintate in partid. Ei vor juca un rol central in organizarea partidului si in coordonarea politicii regionale.

De asemenea, este asteptata o deplasare a miniştrilor şi a vicepreşedinţilor in localitatile din zona pentru o discutie directa cu cetăţenii de acolo.

Sedinta PSD-istilor se va termina sambata, la Vișeu, cu un Birou Permanent National in care ministrul Muncii, Rovana Plumb, va prezenta proiectul de lege a salarizarii bugetare.

Liderii PSD vor discuta, neoficial, si despre situatia vicepremierului Gabriel Oprea, precum si despre alianta PSD-UNPR in 2016.

Liviu Dragnea scoate conducerea centrala a PSD din Bucuresti pentru a demonstra teritoriului ca vrea o reala descentralizare a deciziei in partid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.