Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Templierii vin cu lămuriri și explică că nu sunt masoni! Marele Maestru al Templierilor, în România

Templierii români au organizat sâmbătă, 2 martie 2019, Capitulul Național, for ce întrunește toate structurile subordonate Marelui Priorat General Magistral al României (MPGMR).

”Evenimentul a avut și un invitat special, în persoana Eminenței Sale, Cavaler Mare Cruce Gerard Edmond Louis Willery, noul Mare Maestru al Ordinului Suprem Militar al Templului din Ierusalim (OSMTH).

Mesajul principal desprins în urma Capitulului Național a fost legat de necesitatea implicării mai active a templierilor în apărarea valorilor creștine într-o epocă în care Biserica este supusă unor mari încercări.

La Capitul au mai participat și reprezentanți ai confesiunilor creștine din țara noastră. Prezența înaltelor fețe bisericești la eveniment a fost un semnal important pentru rolul pe care trebuie să-l aibă templierii întru conservarea valorilor Bisericii.

Marele Priorat General Magistral al României ține să sublinieze- pentru a înlătura orice confuzii din nefericire deja prezente în spațiul mediatic- că OSMTH se delimitează ferm de tezele promovate de masonerie sau de alte organizații ezoterice. OSMTH este un Ordin eminamente creștin, unic moștenitor și continuator legitim al spiritului și al tradițiilor Ordinului Templier medieval. Membrii Ordinului sunt practicanți ai confesiunilor creștine: catolice, ortodoxe și protestante și promovează, prin propriul exemplu, principiile cavalerești și virtuțile creștine. Ei se dedică apărării Bisericii și răspândirii învățăturilor Domnului IIsus Hristos pe tot Pământul.

Orice asimilare a OSMTH cu alte organizații reprezintă un gest lipsit de obiectivitate la adresa noastră și a valorilor pe care le susținem cu tărie! Cei care doresc cu adevărat să înțeleagă ce reprezintă templierii pot accesa site-ul oficial al MPGMR: www.osmth.ro .”, se arată într-un comunicat al Cav, Mare Cruce Dan VASILIU, Marele Prior General Magistral al României.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.