Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tenismanul belgian David Goffin: 'Marius Copil a jucat foarte bine'

Marius Copil

Tenismanul belgian David Goffin, locul 22 mondial, a explicat cum l-a învins joi în turul 2 de la Australian Open pe românul Marius Copil (60 ATP), despre care a spus că "a jucat foarte bine", scrie site-ul radioteleviziunii RTBF, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Klaus Iohannis se pregătește să apese BUTONUL ROȘU: mișcare care îngroapă coaliția PSD-ALDE

"Nu sunt surprins, fiindcă m-am simţit bine la antrenament, dar asta face plăcere", a declarat Goffin, care a trecut de Copil în patru seturi, 5-7, 7-5, 6-2, 6-4.

"Lucrurile au mers foarte repede în primul set. El a jucat foarte bine, a servit foarte bine, iar cum avea o mică oportunitate, se arăta foarte agresiv. Iar asta-i mergea. Mi s-a părut că şi eu servesc bine, dar am făcut câteva greşeli. Mi-am spus că trebuie să încerc să pun mai multă intensitate în picioare, mai multă energie ca să fiu şi mai solid, ca el să se simtă mai puţin bine la schimbul de mingi şi să cedeze. Asta a dat roade. Atitudinea mea pe teren a fost cu adevărat foarte bună", a spus Goffin.

Belgianul de 28 de ani, care a fost la un moment dat locul 7 ATP, afirmase de curând că nu aşteaptă nimic de la primul turneu de Mare Şlem al anului.

"Nu ştiu dacă am revenit deja la cel mai bun nivel al meu. Nu-mi pun această întrebare. Încerc doar să fac maximum posibil. N-a fost uşor, fiindcă ritmul a fost scăzut şi n-au fost multe schimburi de mingi. Cu atât mai mult cu cât din cauza ploii jucam două ghemuri şi meciul se oprea. Eu am servit foarte bine şi sunt foarte mulţumit de primele două meciuri", a spus Goffin, care-l va întâlni în turul următor pe rusul Daniil Medvedev (16 ATP), finalist la Brisbane la începutul acestui an.

Copil şi-a egalat performanţa din 2015, când a atins turul al doilea la Melbourne.

Goffin a câştigat şi primul său duel cu Copil, în 2016, la Antwerp, în sferturi, cu 5-7, 6-1, 6-3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.