Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tenismena româncă ce a demascat schema de dopaj a lui Mouratoglou recunoaște că a inventat totul

Patrick Muratoglou

Sportiva româncă ce a dezvăluit schema de dopaj a lui Patrick Mouratoglou recunoaște că a inventat totul.

 

La aproape două săptămâni după ce a lansat acuzații grave potrivit cărora academia antrenorului francez Patrick Mouratoglou ar promova utilizarea de substanțe interzise de controlul antidoping în rândul tinerilor jucători de tenis, jucătoarea română Maria Sara Popa, în vârstă de 18 ani, a revenit asupra afirmațiilor sale și a negat propriile afirmații.

Maria Sara Popa este româncă, are 18 ani și a aruncat o bombă atunci când a denunțat presupusele practici de dopaj de la academia lui Patrick Mouratoglou. Tânăra jucătoare de tenis a afirmat că a fost acolo și că a văzut cum se întâmplau toate acestea, ceea ce a provocat imediat o mare vâlvă pe rețelele de socializare. Dar se pare că... totul a fost o minciună.
Pe contul său de Instagram, actuala jucătoare, aflată pe locul 449 în clasamentul WTA, și-a cerut scuze experimentatului antrenor și a mai susținut că nu a făcut parte în niciun moment din echipa acestuia.

Maria Sara Popa: „Îmi cer scuze pentru că l-am jignit pe Patrick Mouratoglou“


Îmi cer scuze pentru că l-am jignit pe Patrick Mouratoglou și academia sa. Nu am fost niciodată membră a academiei și am jucat doar un turneu Mouratoglou Cup U12 acolo în 2017. Încă o dată, îmi cer scuze sincere pentru tot ceea ce s-a întâmplat", a declarat românca.

În contextul procesului de la TAS în care a fost implicată recent Simona Halep, suspendată inițial 4 ani pentru dopaj de către ITIA, Popa a dezvăluit inițial că este o practică la Academia Mouratoglou ca sportivii să primească substanțe interzise chiar și la vârste fragede. Declarația sa a fost preluată ulterior de toată presa internațională.

"Am fost când aveam 12 ani. Am jucat la Academia Mouratoglou. Este adevărat, de la o vârstă fragedă li se dau sportivilor nişte substanţe. La juniori, nu te controlează cei de la Anti-doping.

Te lasă un pic să mai creşti, să împlineşti 17 ani şi de atunci încep controalele mai intens. Jucătorii şi părinţii trebuie să fie de acord. Li se dă o foaie şi trebuie să semneze să fie de acord să ia acea substanţă", spunea inițial Sara Maria Popa pentru as.ro.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.