Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tenismenul Nick Kyrgios pus la zid din cauza unui gest față de un fan al lui Novak Djokovic

www.gettyimages.com
Nick Kyrgios

Nick Kyrgios (24 de ani, nr. 48 ATP) a stârnit controverse printr-un gest pe care l-a făcut miercuri unui fan al Novak Djokovic (32 de ani, nr. 1 ATP). Fanul i-a cerut tenismenului să îi semneze tricoul cu Djokovic pe care îl purta. Kyrgios a acceptat, tăind numele sârbului și scriind numele său, potrivit Mediafax.

Citește și: Declarația controversată a Vioricăi Dăncilă! Poate cei din Piața Victoriei aveau dreptate, nu știu acest lucru, eram în concediu

În filmare se aude cu Nick Kyrgios spune: ”Asta cred despre tine și despre tricoul tău.” Kyrgios l-a mai criticat pe Novak Djokovic în trecut, spunând despre acesta că are o obsesie în a se face plăcut. Australianul a comentat în cadrul emisiunii ”No Challenges Remaining”: ”Cred că are o obsesie bolnavă în a se face plăcut. Vrea să fie ca Roger. Vrea atât de tare să se facă plăcut, încât nu îl mai suport”.

Citește și: Florin Călinescu lovește din nou! Viorica Dăncilă, ținta ironiilor actorului

Cu toate acestea, Kyrgios nu a contestat calitățile sportive ale lui Djokovic: ”Este un jucător extraordinar. Este un campion. Unul dintre cei mai buni jucători pe care i-am văzut. Cu toate astea, indiferent de câte Grand Slam-uri va câștiga, pentru mine, el nu va fi niciodată cel mai bun.” Nick Kyrgios a anunțat că va face echipă, în Washington, la Citi Open, cu Stefanos Tsitsipas (20 de ani, nr. 71 ATP la dublu).

Citește și: SURSE Klaus Iohannis a bătut palma în secret! Lovitură pentru Dan Barna – Mutarea care scoate din joc USR-PLUS-ul

Echipa formată din Nick Kyrgios și Tommy Paul (22 de ani, nr. 376 ATP la dublu) a fost eliminată marți, în optimile de la Atlanta Open, de perechea formată din Artem Sitak (33 de ani, nr. 59 ATP la dublu) și Radu Albot (29 de ani, nr. 66 ATP la dublu)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.