Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TENSIUNE în coaliție - Attila Korodi CRITICĂ prelungirea vacanței de primăvară: E GREȘITĂ și neasumată

RTV
Attila Korodi

Decizia Guvernului de a prelungi vacanța de primăvară a elevilor este greșită și creează mari probleme familiilor, declară primarul municipiului Miercurea Ciuc, Attila Korodi (UDMR).

„Este o supărare mare din cauza acestei vacanțe foarte prelungite, care creează mari probleme familiilor. Acestea sunt elementele care aduc la finalul răbdării orice comunitate. Când faci decizii neexplicate sau neasumate. Această vacanță de primăvară este o decizie neasumată de a închide școala. Se putea ca școala să se desfășoare cel puțin online sau unde se poate și fizic. Acestea sunt elementele care creează un haos și o respingere din partea oamenilor a regulilor”, spune la RFI Attila Korodi.

Citește și: A IZBUCNIT: Clotilde Armand AMENINȚĂ ANGAJAȚII din subordinea sa cu NEPLATA salariilor

La remarca jurnalistului că prelungirea vacanței de primăvară este totuși o decizie asumată politic de coaliția din care face parte și UDMR, primarul din Miercurea Ciuc afirmă că decizia este una greșită.

„Corect, corect, dar este o decizie greșită, pentru că ar fi trebuit să existe, dacă este necesară, pentru marile municipalități sau unde cazurile sunt foarte mari, atunci să spună OK, trecem pe varianta online, pentru a limita răspândirea coronavirusului, dar în comunitățile cu o incidență mai mică atunci să poată să funcționeze într-o situație hibridă”, conchide primarul municipiului Miercurea Ciuc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.