Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tensiune în Parlament: USR acuză un 'un blat absolut condamnabil între PSD şi PNL'

SAMSUNG

Deputatul USR de Bistriţa-Năsăud, Cristina Iurişniţi, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că modul în care a ajuns să fie votată în Parlament legea privind eliminarea pensiilor speciale reprezintă "un blat absolut condamnabil între PSD şi PNL".

"Marţi, a fost votul în Parlament, după nenumărate dezbateri şi un adevărat circ politic, un joc şi un blat absolut condamnabil între PSD şi PNL. Este cazul să reamintesc că nu putem pune la îndoială aceste jocuri sub masă, în spatele uşilor închise. (...) Se ştia clar că, în formatul actual, legea va fi contestată (la CCR- n.r.), ceea ce ştim deja că s-a întâmplat", a spus Iurişniţi, potrivit Agerpres.

Deputata USR a afirmat că acordarea de pensii speciale, generatoare de inechităţi în societate, va continua cu acceptul PSD şi PNL.

"E clar că PSD s-a opus la tot ce a însemnat aducerea în discuţie, în dezbatere şi apoi adoptarea în plen a unui proiect viabil, constituţional, iar PNL a tăcut, pentru că, aşa cum am spus, îi suspectăm de un blat pe faţă în privinţa pensiilor speciale. Privilegiile şi toate aceste sume exorbitante care creează inechităţi constant, cronic în societatea românească se pare că vor continua cu acceptul celor două mari partide", a mai declarat Cristina Iurişniţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.