Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tensiune MAXIMĂ în coaliție - Viorica Dăncilă se lasă așteptată de Tăriceanu la Vila Lac 1

Inquam Photos - George Călin
Inquam Viorica Dăncilă PSD

Tensiune maximă în coaliție! Viorica Dăncilă nu a ajuns până la transmiterea acestei știri la Vila Lac 1 la întâlnirea cu Călin Popescu Tăriceanu, deși ședința era programată pentru ora 12.00, anunță Antena3.

Premierul Viorica Dăncilă urma să discute astăzi cu Tăriceanu, aceasta fiind prima întâlnire după ce ALDE a solicitat o restructurare guvernamentală și un nou program de guvernare.

nformație INCENDIARĂ Procurorul care a BLOCAT descinderea în casa lui Dincă, invitat de onoare la nunta avocatei lui Dincă (România TV)I

Călin Popescu Tăriceanu a declarat recent că Guvernul funcționează din inerție și nu vrea să facă parte dintr-un Executiv "impotent". Liderul ALDE a avut, totodată, discuții cu Pro România pentru a forma o alianță.

ALDE a solicitat PSD să vină cu un nou program de guvernare și cu o restructurare parlamentară, dar acest lucru a fost respins de Viorica Dăncilă, care a anunțat că va merge pe varianta unei remanieri.

Viorica Dăncilă a mai cerut ALDE să își asume responsabilitatea guvernării și să înțeleagă că un partid nu poate să fie și la putere și în Opoziție.

De asemenea, liderul PSD a afirmat că dacă nu va găsi consens cu ALDE, va căuta sprijin în alte formațiuni politice, inclusiv în UDMR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.