Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TENSIUNE MAXIMĂ în dosarul comisarului Berbeceanu - Ce decizie ar putea stabili instanţa

berbeceanu

Un complet de cinci judecători de la ICCJ stabileşte miercuri dacă anulează, pe de-o parte decizia de achitare a comisarului BCCO Traian Berbeceanu, şi pe de alta cea de condamnare a anchetatorilor săi, după ce procurorul DIICOT şi cel al PICCJ nu au căzut de acord legat de calea de urmat în acest caz după decizia CCR privind specializarea completurilor de judecată.

Citeşte şi: SPECTACOL JURIDIC la ICCJ - Procurorii dintr-un dosar s-au contrat pe sesizarea CJUE

Concret, luni, completul de cinci judecători a luat în discuție apelurile din dosarul comisarului BCCO Traian Berbeceanu și a foștilor săi  anchetatori.

Avocatul lui Berbeceanu a făcut luni o cerere prin care a solicitat sesizarea CJUE cu cele patru întrebări cu care instanța europeană a mai fost deja sesizată în alte două cazuri.

Fiind fapte de crimă organizată dar și de corupție la proces participă mereu câte doi magistrați, unul al DIICOT și altul al parchetului instanței supreme.

După invocarea cererii lui Berbeceanu cei doi magistrați din dosar s-au contrat și au avut păreri divergente privind sesizarea CJUE.

După ce au ascultat toate părţile din dosar judecătorii au rămas în pronunţare şi spun miercuri ce soluţie vor adopta cu privire la traseul acestui dosar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.