Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tensiune pentru Neymar: Tânăra care îl acuză de viol pe internaţionalul brazilian a fost audiată

www.agerpres.ro
Neymar PSG

Najila Trindade, tânăra care îl acuză de viol pe Neymar, fotbalistul brazilian al echipei PSG, a fost audiată, vineri, mai multe ore la un comisariat de poliţie din Sao Paulo, informează lequipe.fr, potrivit news.ro.

Vezi și: SUA amenință Turcia cu expulzări: conflict major în interiorul NATO

Potrivit site-ului UOL, care a dezvăluit acest caz, depoziţia a fost filmată şi au asistat la ea numai femei poliţist. Porivit aceleiaşi surse, femeia nu prezintă leziuni genitale, conform unui nou examen medical, cerut de poliţie după depunerea plângerii.

Tânăra ar fi urmat să le dea anchetatorilor o înrgeistrare video de şapte minute pe care a făcut-o a doua zi, 16 mai, după întâlnirea cu Neymar. O parte din acel film a circulat în mass-media. La poliţie, presupusa victimă a explicat că acea înregistrare era pe tableta ei, care i-a fost furată, luni, din propriul apartament. Potrivit avocatului Danilo Garcia de Andrade, înregistrarea respectivă era esenţială pentru confirmarea violului la care a fost supusă clienta sa.

Citește și: Sorin Ovidiu Vîntu a EXPLODAT: 'Statul român, prin STS, slugărnicie totală față de UDMR'

Najila Trindad, care nu a depus plângere pentur furt, susţine că i-au mai dispărut din apartament un ceas şi bani. La uşa locuinţei, poliţia nu a găsit decât ampentele ei şi ale menajerei.

După peste patru ore şi jumătate de audieri, tinerei i s-a făcut rău şi a fost dusă la spital pentur o cădere de tensiune.

Şi Neymar a dat declaraţii la poliţie, timp de aproape două ore, joi, la Rio de Janeiro, pentru un presupus delict cibernetic legat de scandalul acuzaţiei de viol la adresa sa.

Citește și: Marian Oprișan vorbește despre un candidat SURPRIZĂ al PSD la prezidențiale: Este un mare savant

La ieşirea din poliţie, Neymar le-a mulţumit tuturor celor care l-au susţinut în ultima perioadă. “Vreau să le mulţumesc tuturor pentru susţinere, pentru mesajele primite, prietenilor mei, tuturor celor mă însoţesc le mulţumesc pentru afecţiune”.

Avocata Maira Fernandes a declarat că fotbalistul a oferit toate clarificările necesare şi este liniştit.

Neymar a fost nevoit să dea declaraţii la secţia de combatere a criminalităţii informatice, după ce săptămâna trecută a prezentat, într-un filmuleţ postat pe reţelele de socializare, conversaţiile pe care le-a avut cu tânăra care îl acuză de viol şi agresiune, în care apar fotografii intime ale femeii, deşi acestea sunt uşor blurate.

După publicarea filmuleţului, eliminat imediat de Instagram pentru încălcarea regulilor reţelei de socializare, autorităţile au deschis o anchetă, deoarece în Brazilia este ilegală oferirea, distribuirea, transmiterea, vânzarea, publicarea sau dezvăluirea fotografiilor sau filmuleţelor cu conţinut sexual fără acordul persoanei din imagini. Pedeapsa pentru aceste delicte este de unul până la cinci ani de închisoare.

Citește și: Liviu Dragnea e păzit 24 de ore din 24 pentru că intră în categoria deținuților vulnerabili: 'Vine unul cu un cuțit și îl bagă în el. Ce faci atunci?'

Neymar va trebui să se prezinte şi la o secţie de poliţie specializată în cazurile de violenţă împotriva femeilor, la Sao Paulo, unde a fost depusă plângerea.

Internaţionalul brazilian Neymar este acuzat de o femeie că ar fi violat-o, în 15 mai, la Paris. Starul brazilian al echipei Paris Saint-Germain ar fi întâlnit-o pe femeie prin Instagram. Tânăra s-a deplasat în Franţa pentru a se întâlni cu fotbalistul. Ea a fost cazată în hotelul Sofitel Paris Arc Du Triomphe. La 15 mai, în jurul orei 20.00, jucătorul ar fi venit beat la hotel şi, după ce au fost cei doi un timp afectuoşi, Neymar ar fi devenit violent şi ar fi violat-o pe femeie. Tânăra a notat în plângere că a revenit în Brazilia la 17 mai, că era foarte afectată şi i-a fost teamă să depună plângere imediat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.